brand logo

VISUELE STORYTELLING
BEELDEN CREËREN DIE PASSEN BIJ JOUW MERK

VISUELE STORYTELLING

Wil je de verhalen van jouw organisatie ook vertellen met beelden? Dan is het vaak niet logisch als de mensen op de beelden té mooi zijn: allemaal met een ‘Prodent-smile’ zeg maar. Nee, echte mensen in beeld spreekt veel meer tot de verbeelding. Met ‘gewone-mensen-modellen’ kunnen jullie klanten zich beter identificeren.

Mooi Echt! is een modellenbureau voor deze ‘gewone-mensen-modellen’. We hebben van alles in ons bestand: klein, groot, licht, donker, dik, dun, jong en oud. En ook mensen met een bijzonder uiterlijk of een beperking staan bij Mooi Echt! ingeschreven.

Neem zelf een kijkje in ons bestand of plaats een ‘voorstelverzoek’ want lang niet al onze modellen staan met hun profiel online. Wij helpen je graag!

Voorstelverzoek plaatsen Zelf modellen zoeken

noa timmie-aronjongens rob daphne

WERKWIJZE

Mooi Echt! is begin januari 2017 gelanceerd en heeft op dit moment 3557 modellen in haar bestand. Nog lang niet alle modellen zijn online te vinden. Graag helpen wij je bij het vinden van de juiste kandidaten. Bel ons op 085 3037829 en vertel ons je wensen of vul het formulier voor een voorstelverzoek in.

Na je aanvraag ontvang je van ons een vrijblijvend voorstel met geschikte en beschikbare kandidaten. Jij maakt daaruit je keuze waarna je van ons de opdrachtbevestiging zal ontvangen. Hierin zijn de afgesproken tarieven te zien, de namen van de modellen en de gemaakte afspraken.

Na de shoot horen we graag hoe het geweest is en ontvangen we graag de geselecteerde beelden voor ons portfolio en voor dat van onze modellen.

TARIEVEN

Wij vinden het belangrijk om transparante, duidelijke en gebruiksvriendelijke afspraken te maken. Vandaar dat alle stilstaande en bewegende beelden die met de ‘gewone-mensen-modellen’ van Mooi Echt! tot stand komen, volledig rechtenvrij zijn. Jouw organisatie kan het resultaat op verschillende kanalen (met uitzondering van tv en outdoor, hiervoor geldt een toeslag) gebruiken in Nederland en kan er (in alle redelijkheid) jarenlang plezier van hebben.

Onze tarieven zijn gebaseerd op de aanwezigheidsduur van het model voor de productie van de beelden. De hiernaast genoemde duur is vanaf het moment van melden op de locatie tot het moment waarop het model de set kan verlaten.

De genoemde tarieven zijn voor een fotoshoot of videoproductie (rol zonder of met beperkte tekst). Interesse in de tarieven voor de modellen in onze’ XP-categorie’? Neem dan contact met ons op.Duur productie:
0 tot 3 uur

195,-
per model

Duur productie:
3 tot 6 uur

310,-
per model

Duur productie:
6 tot 9 uur

420,-
per model