Tarieven

Tarieven ‘gewone-mensen-modellen’

Wij vinden het belangrijk om transparante, duidelijke en gebruiksvriendelijke afspraken te maken over kosten en rechten. Vandaar dat alle stilstaande en bewegende beelden die met de ‘gewone-mensen-modellen’ van Mooi Echt! tot stand komen, onbeperkt gebruikt kunnen worden door één organisatie in Nederland, met uitzondering van outdoor en tv (hiervoor geldt een toeslag). Ook de reiskosten bij shoots in de Randstad zijn inbegrepen. Onze tarieven zijn gebaseerd op de aanwezigheidsduur van het model (voor een rol zonder tekst) op de set, van moment van melden tot moment van weggaan. Onderstaande tarieven gelden voor onze ‘gewone-mensen-modellen’ bij inzet door niet-A-merken. Wil je alle tarieven weten? Vertel ons hier meer over je productie en we sturen je meer tariefinformatie.

Tariefinformatie aanvragen

Productie:
0 tot 2 uur

195,-

per model

Productie:
2 tot 4 uur

310,-

per model

Productie:
4 tot 6 uur

420,-

per model

Productie:
6 tot 8 uur

525,-

per model

gewone mensen model

Bekijk onze
Gewone-mensen-modellen

XP model

Bekijk onze
XP-modellen

Tarieven XP-modellen

Naast onze ‘Gewone-mensen-modellen’ hebben we ook een categorie XP-modellen, onze ‘experienced modellen’. Deze modellen hebben meer ervaring. Zij werken vaak fulltime als model.
Ook bij de inzet van deze modellen zijn alle tarieven vooraf helder. Alleen de buy-outs in deze categorie zijn nader te bepalen. Bij onze modellen ‘Op bijzondere voorwaarden’ zijn vaste tarieven niet mogelijk en is alles in overleg.

Tariefinformatie aanvragen

Kosten voor fotograaf inhuren en meer...

Met onze Visuele Content Club kan Mooi Echt! naast modellen ook fotografen, cameramannen, regisseurs, visagisten en stylisten verzorgen. Ook kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste locaties voor je shoot. Met hun brede ervaring in communicatie en productie, al ruim twintig jaar, hebben de mensen achter Mooi Echt! een enorm netwerk aan professionals opgebouwd die jouw productie tot een succes kunnen maken. Op basis van jouw wensen zoeken we naar de beste matches. Ook hier werken we zo veel mogelijk met vaste tarieven.

Tarieven fotografen en meer

Kosten fotoshoot

Wil nergens zorg aan hebben? Dan kunnen we ook de hele productie voor je organiseren. Zo heb je één aanspreekpunt van het begin tot het eind. Mooi Echt! onderscheidt zich hierbij door het produceren van buitengewoon veel beeld op 1 dag(deel). Afhankelijk van de locaties en jullie wensen leveren we tussen de 20 en soms wel 90 beelden op na een shootdag die jouw organisatie overal en altijd mag gebruiken.
Samen brainstormen over jouw productie? Bel of maak een vrijblijvende afspraak!

Bel mij om mee te denken Meer informatie beeldbankshoots

Eenmalig 1 of 2 beelden nodig? Of juist maandelijks een beeld?

Wil je wel graag uniek, eigen beeld met modellen, maar heb je maar 1 of 2 beelden nodig? Of juist iedere maand 1 beeld (op een verschillende locatie)? Dan zijn onze Combishoots wellicht interessant voor jou. Je hebt al twee beelden uit 1 gefotografeerde (of kort gefilmde) situatie voor € 375,-.

Lees meer over Combishoots