Wij creëren voor jou zo veel mogelijk beeld op 1 dag!

Ik wil meer informatie over beeldcreatie

Fotoshoot organiseren

Ben je op zoek naar het perfecte beeldmateriaal voor jouw nieuwe website? Wil je mooie foto's voor social media laten maken om jouw product het beste tot zijn recht te laten komen? Wil je een beeldbank voor jouw organisatie aanleggen of deze uitbreiden? Het organiseren van zo’n shoot kost een hoop tijd en gedoe. We nemen dit graag (deels of compleet) voor je uit handen!

We kunnen de productie van A tot Z voor je organiseren, maar ook bijvoorbeeld alleen de modellen en de visagist voor je regelen. Wat je aan ons overlaat is uiteraard helemaal aan jou! Waar we écht goed in zijn en om bekend staan? Dat is dat we door onze creatieve voorbereiding in staat zijn om heel veel beeld op 1 dag te realiseren. Voor onze klant Cardea bijvoorbeeld hebben we op 1 dag meer dan 100 beelden gemaakt en opgeleverd!

"Wat een prachtig resultaat… en wat veel beeld! Ik ben heel blij met de stijl van de fotografie en de situaties die we hebben vastgelegd zijn allemaal raak. Wauw! Complimenten aan het hele team!"

(Rosalie van Cardea)

Werkwijze eigen productie

We doorlopen met elkaar de volgende stappen:

 1. Het intakegesprek: Na jouw aanvraag vindt er (telefonisch of live) een intakegesprek plaats. Wij stellen dan vooral veel vragen om zo goed mogelijk jullie behoeftes en wensen te horen.
 2. Het voorstel: Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, zowel inhoudelijk als financieel.
 3. Brainstormsessie?: Wanneer nog niet voldoende duidelijk is welke beelden jullie nodig hebben komen wij graag onze brainstormsessie beeldcreatie bij jullie doen. Samen werken we naar een longlist toe waaruit vervolgens de sho(r)tlist gemaakt wordt.
 4. De shotlist: Na akkoord op dit voorstel gaan wij de shotlist verder uitwerken. Doordat we ieder beeld gedetailleerd beschrijven weten we allemaal precies wat we gaan doen en hoe het eruit gaat zien. Dit zorgt voor heel veel snelheid op de dag zelf.
 5. De complete productie: Naast het inhoudelijk uitwerken van de beelden stellen we ook het team samen, scouten we de locaties en stellen we de beoogde modellen aan je voor.
 1. De productiewerkzaamheden vooraf: Wanneer alles helemaal akkoord is, ben jij klaar voor de shootdag. Wij organiseren de props en zorgen dat iedereen op de juiste plekken en tijden, met de juiste spullen aanwezig is.
 2. De shootdag: door de heldere omschrijvingen vooraf hoef je er eigenlijk niet eens bij te zijn! 😃 maar wij… en veel van onze klanten ook… vinden het fijn en gezellig om er wel te zijn. Met elkaar maken we er een goede en zeker ook gezellige dag van!
 3. De beeldselectie: de ene klant selecteert graag zelf uit alle (vaak duizenden) minituren de perfecte beelden en de ander laat ook dit graag aan ons over…. Allemaal prima!
 4. Beeldbewerking en oplevering: De fotograaf bewerkt de geselecteerde beelden en levert deze in hoge resolutie op. Jullie kunnen voor onbepaalde tijd met alle beelden aan de slag!

Lijkt het je interessant om met ons een een- of meerdaagse shoot te plannen (halve dag kan ook), vraag dan het intakegesprek aan en je hoort snel van ons!

Intakegesprek beeldcreatie aanvragen

Wat we bieden

We verzorgen dus graag jouw productie van A tot Z, maar het is zeker ook mogelijk om delen van onze diensten in te zetten. Dit is waar we je mee kunnen helpen:

 • Fotograaf
 • Cameraman
 • Regisseur
 • Visagist
 • Stylist
 • Locaties
 • Modellen
 • Art direction
 • Productieleiding
 • Productieassistentie

Combishoot of beeldbankbeeld nodig?

Is een eigen productie van een halve of een hele dag om welke reden dan ook ‘te veel’ of ‘niet het meest handige’ voor jouw organisatie? Wellicht sluiten jouw wensen beter aan bij onze Combishoots of onze Unieke beeldbank.

Hulp nodig bij wat het beste past bij jouw organisatie. We denken graag mee!

Contact

Videoproductie organiseren

Als beeldpartner van onze klanten organiseren wij zeker ook jouw videoproductie graag! En waar we uniek in zijn… we kunnen met 1 fotograaf/cameraman foto en video tijdens een shoot voor jou combineren. Met dezelfde modellen, op dezelfde locaties leggen we de verhaaltjes dus zowel stilstaand, als bewegend vast. Super efficiënt dus. Van de korte videofragmenten van de situaties bij elkaar worden bijvoorbeeld brandmovies gemaakt. De combinatie van foto en video doen we bijvoorbeeld bij veel van onze shoots voor Fonds Slachtofferhulp. Zie het voorbeeld van 1 situatie hiernaast.

Een voorbeeld van een sportende vrouw in een foto die tegelijk, door eenzelfde cameraman, gemaakt is tijdens een productie van Mooi Echt!

Fotoshoot plannen? Deel jouw gedachten, dromen en wensen met ons!

Het produceren van een shoot is altijd maatwerk. Hoe graag wij ook met vaste prijzen werken, deze producties vragen om een offerte op maat. Daarom gaan wij altijd graag met jou het gesprek aan om te horen wat je precies voor ogen hebt. Zo kunnen we samen tot een mooi plan van aanpak komen. Weet je dat je met visuele storytelling aan de slag moet en wil je dus doorpakken op passende contentcreatie? Met onze brede ervaring in communicatie en productie – bijna 20 jaar inmiddels – brainstormen wij graag met je mee!

Intakegesprek beeldcreatie aanvragen