Meedoen aan een fotoshoot of videoproductie?

Word jij model bij Mooi echt!?

Altijd al eens mee willen werken aan een foto- of videoproductie? Wil je model worden, maar voldoe je niet aan de gangbare eisen qua maten en andere uiterlijke kenmerken? Geen probleem bij Mooi Echt! Hier is iedereen welkom die enthousiast en gedreven is om de producties van onze klanten tot het beste resultaat te brengen met jouw inlevingsvermogen. Kortom: ben je makkelijk in de omgang en niet bang voor de camera? Dan maakt het niet uit of je lang, kort, dik, dun, licht, knalrood of donker bent.

Heb je een afwijkend uiterlijk of een beperking? Ook dan kan je model worden bij Mooi Echt! Wij willen onze klanten helpen om echte verhalen te vertellen met hun beelden en dat doen we met onze ‘gewone-mensen-modellen’. Misschien wel met jou dus! Lijkt het je wat? Schrijf je dan nu in!

Nu inschrijven

Werkwijze

Inschrijven bij Mooi Echt! is voor beide partijen volledig vrijblijvend. Met andere woorden: wij zijn jou niets verplicht en jij ons niet. Uiteraard willen we beiden het zelfde: mooie beeldende verhalen vertellen voor onze opdrachtgevers en we gaan er dan ook alles aan doen om dat te realiseren.

Wanneer er zich een opdracht voordoet die aansluit bij jouw profiel dan benaderen we je. We geven aan waar het om gaat en wanneer de productie plaats zal vinden. Jij laat ons dan zo snel mogelijk weten of je wel of niet voorgesteld wilt worden. Ook voorstellen geeft nog geen garanties want de opdrachtgever kiest uit meerdere kandidaten die wij presenteren. Word je gekozen? Dan leggen we de afspraken vast en werk jij mee aan de productie. Zodra je bent ingeschreven bij Mooi Echt! krijg je toegang tot onze ‘Veel gestelde vragen’ waar alle informatie is te vinden. Inschrijven is dus volledig vrijblijvend en gratis.

Wil je kans maken op deelname aan een fotoshoot of videoproductie? Wil jij model worden? Schrijf je dan nu in!

Nu inschrijven