Modellen boeken voor jouw productie?

Onze ‘gewone-menen-modellen’ en XP-modellen staan graag voor je klaar!

Modellen boeken

Ben je op zoek naar één model voor jouw productie, of heb je meerdere modellen nodig? Wil je een werkelijke afspiegeling van de samenleving laten zien met ‘gewone-mensen-modellen’ in beeld, of is het een rol die ervaring vereist en daardoor beter past bij onze XP-modellen? In alle gevallen staan wij graag voor je klaar!

Je kan hier zelf door een deel van onze modellen bladeren, maar we hebben veel meer modellen in ons bestand. Graag maken we een passend modellenvoorstel voor je. Ben je nog geen klant bij ons? Dan is dat de eerste keer volledig kosteloos en vrijblijvend!

Voorstel aanvragen

Bekijk onze modellen

Dagelijks schrijven zich nieuwe modellen bij ons in. De ruim 4000 modellen die we in ons bestand hebben laten met elkaar een mooie afspiegeling van de samenleving zien. Hieronder een aantal van onze nieuwe aanwinsten.

Nu modellen zoeken

Werkwijze bij het boeken van modellen

Bij Mooi Echt! boek je snel en voordelig de modellen voor jouw productie. Dat kan alleen door een eenduidige en heldere samenwerking. Die ziet er als volgt uit:

  1. Neem telefonisch contact met ons op (085 3037829) of vul een voorstelverzoek in om je wensen bij ons kenbaar te maken.
  2. Per email ontvang je onze Tariefkaart waaruit je duidelijk op kan maken wat de kosten worden en welke afspraken er zijn qua rechten en gebruik.
  3. Passen de kosten in jullie plaatje? Dan ontvangen wij graag een duidelijke briefing: wat voor modellen zoek je en wanneer en waar vindt de shoot plaats?
  4. Is de briefing voor de lunch binnen bij Mooi Echt!? Dan ontvang je de volgende dag al de beschikbare en enthousiaste kandidaten in een modellenvoorstel per mail.
  5. Het modellenvoorstel kunnen jullie rustig bekijken. Wanneer jullie eraan toe zijn geven jullie ons de modelkeuze door.
  6. Bij de modelkeuze ontvangen we graag alle exacte informatie van de shoot (callsheet). Op basis daarvan maken wij de offerte op.
  7. Na het tekenen van de offerte leggen wij de gekozen modellen vast en voorzien we ze van alle specifieke wensen. Ook qua kleding bijvoorbeeld.
  8. De shootdag! :-) Heel veel plezier en succes. Als het goed is zijn wij op deze dag niet nodig en gaat alles voorspoedig.
  9. Na de shoot horen we graag even hoe het is geweest en hoe jullie onze modellen hebben ervaren. Vervolgens ontvangen jullie de factuur.
  10. We weten dat het even kan duren, maar, zodra jullie zover zijn, ontvangen we graag (een selectie van) de beelden voor in de verschillende portfolio’s.
Nu modellen zoeken Voorstel aanvragen