>

Combishoots

Unieke content fotografie voor verschillende klanten op 1 dag

Wat is een Combishoot

Een Combishoot is een fotoshoot waarop wij op 1 dag voor verschillende opdrachtgevers fotograferen (en korte filmpjes maken) op 1 locatie met gedeelde modellen. Door deze manier van werken kunnen wij snel en voordelig unieke beelden realiseren voor onze opdrachtgevers. We organiseren minimaal 1 Combishoot per maand, maar vaak veel meer.

Ik wil ook een beeld in een Combishoot

Wanneer biedt een Combishoot uitkomst?

 • Heeft jouw organisatie al een mooie fotobeeldbank maar heb je soms toch één of twee extra beelden nodig? Dan is het zonde om meteen een fotoshoot van een hele dag te moeten plannen. Tijdens een van onze Combishoots nemen we graag die één of twee beelden voor je mee.
 • Heeft jouw organisatie (producten op) verschillende locaties in het hele land? Een fotograaf het hele land door laten gaan is wellicht lastig terwijl wij daar ‘vanzelf’ komen met onze Combishoots. Uiteraard proberen we in onze locatieplanning dan uit te gaan van jouw locatiewensen.
 • Elke twee maanden een ander (campagne)thema? Maar niet al voor 20 keer vooruit willen plannen zodat alles op 1 dag gefotografeerd kan worden? Voorkom dat je vooruit moet plannen en laat ons om de zoveel tijd (per 1 of 2) de campagnebeelden voor je meenemen tijdens onze Combishoots.
 • Zijn de marketingbudgetten (nog) niet zo groot en is een fotoshoot van een hele of een halve dag voor jouw organisatie dus nog niet haalbaar? Maar ben je wel zover dat je af wil van het gebruik van stockbeeld? Ook dan bieden onze Combishoots uitkomst: we werken zó kostenefficiënt dat een professioneel, uniek en eigen beeld voor jouw organisatie haalbaar is.

Beeld in een Combishoot aanvragen

Wat krijg je wanneer je meedoet aan een Combishoot?

 • Vooraf bespreken we en/of bedenken we het scenario dat we in beeld gaan brengen. Zo zetten we het verhaaltje op papier wat jouw gewenste beeld gaat vertellen.
 • Wij verzorgen de gehele productie, van begin tot eind, van idee tot fotografie en nabewerking en inclusief de locatie(kosten) (m.u.v. zeer specifieke locatiewensen).
 • Je ontvangt minimaal 2 beelden uit dezelfde situatie. Dat ene verhaaltje dus, vertelt op 2 manieren. Denk bijvoorbeeld aan een kind dat naar school gaat fietsen. Locatie blijft gelijk, maar in het eerste beeld zwaait ze naar haar moeder tijdens het opstappen terwijl ze in het andere beeld al wegfietst.
 • Bij onze beelden zijn de rechten altijd afgekocht voor onbepaalde tijd, voor 1 organisatie, bij gebruik in Nederland (met uitzondering van tv en outdoor, hier is een meerprijs aan verbonden).
 • Je ontvangt (indien je aangeeft dat je dat wilt) 1 achter-de-schermen-foto of -video welke je op jullie social media kan delen (uiteraard leuk wanneer je ons tagt :-)). Door de vele verschillende opdrachtgevers op 1 dag is het niet mogelijk dat jullie fysiek aanwezig zijn op de shootdag.
 • We hanteren altijd een “uitwijkdag” voor wanneer het weer niet voldoende meewerkt.
 • We brengen 1 - 3 modellen per situatie in beeld (uitzonderingen mogelijk). Welke modellen dat zijn en hoeveel bepalen we op basis van de wensen van alle opdrachtgevers van die dag. Het komt zeker in de buurt van jouw “ideale” gezichten.

Beeldwensen voor Combishoot doorgeven

Al unieke eigen visuele content vanaf € 375,- per 2 beelden

We schieten altijd 2 beelden per situatie. Per beeld betaal je dus eigenlijk € 187,50. Deze tarieven gelden wanneer je eenmalig of incidenteel een beeld op een van onze Combishoots reserveert. Denk je vaker beeld nodig te hebben? Dan is een strippenkaart of een abonnement wellicht iets voor jou.

Beeld in een Combishoot aanvragen

Abonnement Combishoots

Wil je maandelijks mee in 1 of meer van onze Combishoots? Dan is een foto-abonnement iets voor jullie! Zo heb je een constante toestroom van beeld zonder er zelf al te veel werk aan te hebben. Het abonnement is voor minimaal 6 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Met een abonnement heb je 20% korting: iedere situatie kost dan € 300,- in plaats van € 375,-.

Abonnement aanvragen

Strippenkaart Combishoots

Soms 1 beeld nodig, soms wel 3 en dan een paar maanden weer helemaal niets? Dan is een strippenkaart wellicht iets voor jouw organisatie. De strippen zijn onbeperkt geldig. Een strippenkaart kost € 3000,- voor 10 strippen/situaties. Je krijgt dus 2 situaties helemaal gratis!

Strippenkaart aanvragen

Voorbeeldcase: Leergeld en Animø

In oktober 2022 deden we een Combishoot in een studio in Pijnacker. Een heerlijk grote studio, waardoor we zelfs 2 sets naast elkaar konden bouwen. De fotografen werden dit keer niet gedeeld want er werd gelijktijdig geschoten. Links stond onze Frank die 6 kids met de hipste skibrillen fotografeerde voor onze klant Animø en rechts stond Amy die 12 kids vastlegde volgens de wensen van onze klant Stichting Leergeld Den Haag. Drie van de kids waren de ‘combi’ en stonden model voor beide opdrachtgevers. Zo leuk om de resultaten naast elkaar te zien!

Beeld in een Combishoot aanvragen

Drie modellen zichtbaar in verschillende rollen voor 2 klanten tijdens een Combishoot van Mooi Echt!

Kans op gratis content fotografie!

We vertellen niet alleen wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Nog liever laten we het aan je zien! Uit iedere tien bedrijven/instellingen die via het formulier hiernaast aangeven behoefte te hebben aan een eigen, uniek en passend fotobeeld kiezen we er één die dat beeld gratis van ons ontvangt. Mogen wij je laten zien wat we kunnen? Wat voor foto zou je graag ontvangen? Laat het ons weten!

Beeld in een Combishoot aanvragen

Ja, ik wil graag kans maken op een gratis beeld tijdens een Combishoot

Ja, ik wil een beeld in een Combishoot aanvragen, het gaat om het volgende:

Zodra we je wensen binnen hebben gaan we kijken of en wanneer we dit in een van de Combishoots mee kunnen nemen. Je hoort binnen een werkdag van ons!