Wij zijn Mooi Echt!: een bureau voor visuele content creatie.

Ons ‘geloof’: Iedereen Mooi Echt!

Mooi Echt! is ontstaan vanuit het idee dat wij visuele storytelling mogelijk willen maken voor iedereen, maar ook vooral mét iedereen. Zo is onze categorie “Gewone-mensen-modellen" geboren, waarin iedereen, jazeker, ook jij, welkom is om zich in te schrijven. Denk daarbij ook aan mensen met een bijzonder uiterlijk, een beperking, of een specifieke eigenschap. Opdrachtgevers kunnen naar alles en iedereen op zoek zijn voor hun fotoshoot of videoproductie, wanneer zij hun verhaal op een zo natuurlijk mogelijke manier willen vertellen. Voor de ‘gewone-mensen’ met meer ervaring (die vaak fulltime als model werken) hebben we sinds 2020 de categorie XP modellen.

Van modellenbureau voor “Gewone-mensen-modellen", zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bureau voor visuele content creatie. Naast het verzorgen van modellen voor jouw shoot, produceren jouw gehele productie. We begeleiden deze met plezier van begin tot eind, om jou het werk zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij maken een shotlist op basis van jouw wensen, selecteren de fotograaf, vinden de ideale locaties en begeleiden alles om jouw product of dienst het beste in beeld te brengen. We staan bekend om het bijzonder hoge aantal beelden dat wij bij onze shoots maken en opleveren. Veel beeld op 1 dag dus waarbij alle beelden het echte verhaal van jouw organisatie laten zien. Bekijk gerust verschillende voorbeelden in ons uitgebreide portfolio.

Portfolio bekijken

Team

Irene, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!
Irene, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!

Irene

Irene is dit bureau ruim 6 jaar geleden begonnen. Als moeder van 2 kids heeft ze de enorme luxe van een kantoor op 3 minuten loopafstand! Je ziet haar dan ook zelden op schoenen die géén hak bevatten, behalve op de maandelijkse (strand)wandelingen die ze trouw maakt met haar team. Ze wordt nog steeds heel blij van alles mét en vóór klanten en modellen, maar probeert de focus te hebben op de groei die ze beoogt met het bedrijf.

Eline, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!
Eline, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!

Eline

Eline is sinds augustus 2023 business manager bij Mooi Echt!. Ze houdt op kantoor alle ballen in de lucht, waar ze ze in haar vrije tijd op het hockeyveld tegenhoudt. Haar verantwoordelijkheden omvatten onder andere het aansturen, coachen en begeleiden van het team op de werkvloer. Ze draagt mede zorg voor de dagelijkse gang van zaken en is bezig met het verfijnen van onze werkprocessen. Daarnaast houdt Eline toezicht op de operationele processen, draagt ze verbetermogelijkheden aan en richt ze zich op sales taken.

Nathalie, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!
Nathalie, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!

Nathalie

Nathalie heeft veel ervaring opgedaan in het produceren van video's. Ze woont met haar man en "baby” Joe (een Cocker Spaniel, snap je 'm?) in Boskoop en draait haar hand niet om voor het maken van een toffe Reel op Instagram. Achter haar bureau is het haar lievelingstaak om de juiste modellen te matchen met de juiste opdrachten, wat nooit gebeurt zonder haar trouwe voorraad koekjes aan haar zijde.

Marloes, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!
Marloes, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!

Marloes

Marloes komt uit de televisiewereld, waar ze werkte als redacteur voor onder andere een bekend NPO-programma. Ze woont op 8 minuten fietsen van kantoor (ok, 10 minuten als de stoplichten niet meewerken), maar doet het liefst alles lopend en loopt na werk graag met een grote omweg, via het strand, weer naar huis. Uiteraard inclusief een mooie zonsondergangsfoto, want "alles voor de gram”. Je maakt haar op haar werkdag blij met het afvinken van haar dagelijkse taken en ze geniet van het appcontact met onze modellen.

Kelly-ann, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!
Kelly-ann, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!

Kelly-Ann

Kelly-Ann is een derdejaars Marketing en Communicatie studente aan het mboRijnland. Ze is moeder van een een energiek zoontje en komt oorspronkelijk uit het prachtige Aruba. Kelly-Ann is in september 2023 het avontuur aangegaan bij Mooi Echt! en wilt hier nog meer inzicht krijgen op der toekomstige werkveld. Na haar stage verlaat ze ons team niet, maar kunnen we gelukkig wat uurtjes per week op haar blijven rekenen. Haar naam is voor haar collega's de grootste uitdaging: je schrijft Kelly-Ann, maar zegt Kaylee.... best lastig kunnen we je vertellen! :-)

Marit, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!
Marit, jouw contactpersoon bij Mooi Echt!

Marit

Marit is een studente aan het Grafische Lyceum in Rotterdam en zit in haar laatste jaar. Als echte Hagenees blijft ze voor haar stage dus lekker in de buurt en gaat ze op de fiets naar kantoor. Ook doet ze het liefst alles in Den Haag, van stage tot voetbal tot werk... ze is te vinden onze mooie stad! Marit kijkt dit stagejaar uit naar het leren over de werkwijze van MooiEcht! en wilt daarin ook qua ideeën en creativiteit een bijdrage leveren. Net als meerdere collega's is ook Marit Funda-verslaafd! :-)

Onscherp persoon met vraagteken, want vacature Onscherp persoon met vraagteken, want vacature

Werken bij Mooiecht?

Kom jij ons team versterken? Lees hier meer

Wij denken graag mee

Wij weten hoe belangrijk de rol van beeld is voor jouw organisatie of product. Naast het uitzenden van modellen kunnen wij jullie ook helpen met het doorvertalen van jullie merkwaarden naar beeld, het maken van een plan voor het aanleggen/uitbreiden van de beeldbank en voor het organiseren van shoots. Meer weten? Lees verder en aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen.

Meer over foto-en videoproducties Contact opnemen

anwb
Erasmus MC
Gamestate
Mobox
Nederlands kamerkoor
Nuna
Oefenen NL
Partner select
Solcon