Een greep uit de modellen van Mooi Echt! Deze echte mensen maken jouw productie graag tot een succes.
Een greep uit de modellen van Mooi Echt! Deze echte mensen maken jouw productie graag tot een succes.
Een greep uit de modellen van Mooi Echt! Deze echte mensen maken jouw productie graag tot een succes.
Een greep uit de modellen van Mooi Echt! Deze echte mensen maken jouw productie graag tot een succes.
Nu modellen boeken

Modellenbureau met ‘gewone-mensen-modellen’

Modellen nodig voor jouw fotoshoot of videoproductie?

Bij ons modellenbureau kan je rekenen op:

  • Snelheid – als jouw volledige briefing bij ons binnen is, heb je binnen 24 uur op werkdagen een modellenvoorstel op je mail waarin we modellen presenteren die beschikbaar zijn voor jouw productie
  • Lage kosten – Je boekt al een model voor jouw productie vanaf € 195,-. Wil je meer inzicht in onze tarieven?
    Vertel over je productie en je ontvangt onze tariefinformatie.
  • Heldere afspraken over de rechten – beelden met modellen van Mooi Echt! kunnen altijd voor onbepaalde tijd gebruikt worden. Er zijn wel uitzonderingen, maar die staan heel overzichtelijk in onze Tariefkaart. Klik hier om deze te ontvangen.
  • Meer dan 4000 modellen – Naast de modellen die met hun profiel zichtbaar zijn op onze site hebben we ook heel veel modellen in het bestand zonder online profiel. We stellen deze graag aan je voor in een modellenvoorstel voor jouw productie. Voorzie ons hier van de benodigde informatie en het voorstel komt jouw kant op!
  • Compleet aanbod – Zoek je voor jouw productie een zeer ervaren acteur, presentator of model? Dan helpen we je graag met ons aanbod aan XP-modellen. Dit zijn modellen met veel ervaring. Een mooie aanvulling op onze ‘gewone-mensen-modellen’!
  • Volledige ondersteuning – Ben je naast modellen ook op zoek naar meer voor jouw shoot? Een fotograaf, productieleider of visagist bijvoorbeeld? We helpen je graag. Lees hier meer.
Dame aan het werk. Doet een boeking bij Mooi Echt! Dit zien we door haar hand op de muis.

Onze werkwijze

Om snel tot de best passende modellen te komen voor jouw fotoshoot of videoproductie doorlopen we met elkaar een tiental stappen. Dit kan heel snel. Idealiter starten we 2 a 3 weken voor de shootdatum, maar ook modellen die binnen 24 uur nodig zijn kunnen we leveren. Bekijk hier de 10 stappen die we (ongeveer, want elke shoot vraagt om een eigen benadering) met elkaar doorlopen.

Download werkwijze

Wat wij bieden

Een portretfoto van een ‘gewone-mensen-model’ van Mooi Echt!

‘Gewone-mensen-modellen’

Mensen zoals jij en ik nodig voor je productie? Met onze ‘gewone-mensen-modellen’ laat je een werkelijke afspiegeling van de samenleving zien.

Een XP-model van Mooi Echt! aan het werk in een shoot voor een bedrijf dat bedrijfsovernames verzorgt.

XP-modellen

Ook ‘gewone mensen’, maar dan met heel veel ervaring. Dit zijn modellen die vaak fulltime als model werken. Bijvoorbeeld ook presentatoren, acteurs, zangers en voice-overs.

Fotograaf brengt twee ‘gewone-mensen-modellen’ van Mooi Echt! in beeld die aan het werk zijn bij hun bedrijf.

Crew-leden

Naast modellen bijvoorbeeld ook een visagist, stylist of fotograaf nodig? Wij helpen je graag om jouw crew compleet te maken.

Twee productieleiders van Mooi Echt! lopen over de Erasmusbrug tijdens een fotoshoot in Rotterdam.

Totale productie

Heb je liever dat we je helpen met het organiseren van de hele fotoshoot of videoproductie? Met ons ervaren team maken we graag snel, veel en passend beeld voor jou!

Nieuwe gezichten

Graag presenteren we je hier onze 5 meest recente aanwinsten. Ook deze kids/dames/heren helpen graag om jouw fotoshoot of videoproductie met modellen tot een succes te maken.