brand logo

Photo a la Carte logo

Met onze ‘gewone-mensen-modellen’ vertellen we jouw verhaal optimaal in beeld! Wij organiseren fotoshoots waarbij we een uniek beeld kunnen maken dat past bij het verhaal dat jouw organisatie wil vertellen.

HOE WIJ WERKEN

Boek nu jouw beeld en krijg
 50% kennismakingskorting! 

Photo a la carte is nieuw! Ben jij er als één van de eerste bij en boek jij een beeld voor 1 december? Dan krijg je 50% korting!

BEELD NU BOEKEN

WAT IS PHOTO A LA CARTE?

Authentiek en betaalbaar beeld voor jouw organisatie: Photo al la carte is een dienst waarbij bedrijven op een voordeliger manier aan professioneel eigen beeld kunnen komen voor hun marketing- en communicatie uitingen.

Zichtbaar zijn op, onder andere, social media is steeds belangrijker voor bedrijven en organisaties. Uniek eigen beeld, “écht beeld”, is daarbij steeds meer een vereiste. Beelden die het merk van de organisatie goed neerzetten. Beelden die aansprekend zijn voor de eigen doelgroep en het verhaal van de onderneming goed vertellen.

Geen stockbeelden dus, maar een eigen professionele fotoshoot organiseren is vaak te kostbaar. Vanaf € 275,- per beeld is er al een Photo a la carte.

WAT KRIJG JE PER BEELD?

  • Per beeld is een half uur tijd beschikbaar (minimale afname per keer is twee beelden);
  • Er zijn drie modellen beschikbaar om jouw verhaal op het beeld te vertellen;
  • De locatie is ergens in de Randstad en is een openbare locatie (binnen of buiten), een huis, een school een kantoor of een winkel;
  • Het beeld wordt in hoge resolutie aangeleverd;
  • Het beeld is volledig rechtenvrij, jouw organisatie mag er mee communiceren zo lang en waar het maar wilt.

Zo werken wij

Wanneer we samen gaan werken doorlopen we met elkaar de volgende stappen:

  1. Neem contact met ons op en laat weten wat je beeldwensen zijn. Mooi Echt! denkt ook graag met je mee als je die nog niet helemaal scherp hebt. Vul het formulier in en je hoort snel van ons!
  2. Mooi Echt! vertaalt je wensen in een concrete situatie die geschoten kan gaan worden op een van de shoots die plaatsvinden binnen de Randstad. Akkoord? Dan plannen we hem binnen een maand in.
  3. Op jouw shootdag combineren we jouw beelden met die van andere opdrachtgevers. Zo benutten we de locatie, de crew en de modellen optimaal waardoor onze prijzen laag zijn.
  4. Binnen 2 werkdagen na de shoot ontvang je jouw afgesproken beelden in hoge resolutie. Je mag deze onbeperkt, altijd en overal gebruiken.

Tarieven

Bij Photo a la carte betaal je altijd per situatie. In één situatie worden altijd minimaal twee beelden gemaakt. Er zijn drie mogelijkheden:

Eenmalig
1 situatie

550,-
voor 2 beelden

Maandelijks
1 situatie

475,-
voor 2 beelden

Maandelijks
2 situaties

425,-
voor 2 beelden


Lees hier meer over de tarieven en voorwaarden. Klik hier om direct een beeld aan te vragen voor jouw organisatie.

Beeld aanvragen

Kan jij een uniek beeld binnenkort goed gebruiken voor bijvoorbeeld een uiting op social media, je nieuwe website, een flyer of een poster? Vraag dan nu een beeld aan bij Photo a la carte. Door het formulier in te vullen weten wij je beeldwens en gaan wij werken aan een situatieschets. Deze ontvang je binnen een paar dagen vrijblijvend op je mail.

NU AANVRAGEN

Op de hoogte blijven?

Nu geen concreet beeld nodig maar misschien in de toekomst wel? We sturen je graag af en toe (maximaal eens per maand) aanbiedingen en kansen.


Veel gestelde vragen

De fotografie is aansprekend en van deze tijd. Tenzij anders gewenst wordt er met lichte kleuren gewerkt en is er veel onscherpte in het beeld om het verhaal zo aansprekend mogelijk te vertellen. In de beelden kunnen altijd modellen zichtbaar zijn.

Binnen een maand nadat de situatie door Mooi Echt! en de opdrachtgever is afgestemd wordt het beeld gemaakt.

De reguliere beeldprijs is vanaf € 275,-, maar je betaalt per shoot altijd voor minimaal twee beelden in één situatie (opstelling). De kosten voor een opdrachtgever per shoot zijn dus € 550,-. Wil je vaker beelden van Photo a la carte dan is één situatie, dus twee beelden, al mogelijk vanaf € 425,-.

Binnen een situatie van 1 uur, onder de voorwaarde dat de lichtopstelling gelijkt blijft, is het mogelijk om een kort filmpje te maken indien dat vooraf door Mooi Echt! is goedgekeurd. Zo’n filmpje kan dan als 1 beeld worden gezien (maximale opnametijd, inclusief klaarzetten lichtopstelling e.d. een half uur) of als 2 beelden (maximale opnametijd inclusief klaarzetten lichtopstelling e.d. 1 uur).


LEES MEER VRAGEN EN ANTWOORDEN