brand logo

GOEDKOOP BEELD VOOR JOUW ORGANISATIE
unieke beelden mét modellen

Veel gestelde vragen

Goedkoop beeld voor jouw organisatie nodig? Geen stockbeeld, maar eigen, uniek en authentiek beeld? Dat kan bij Photo a la carte van Mooi Echt! Lees hier onze algemene informatie of hieronder de meest gestelde vragen.

De fotografie is aansprekend en van deze tijd. Tenzij anders gewenst wordt er met lichte kleuren gewerkt en is er veel onscherpte in het beeld om het verhaal zo aansprekend mogelijk te vertellen. In de beelden kunnen altijd modellen zichtbaar zijn.

Binnen een maand nadat de situatie door Mooi Echt! en de opdrachtgever is afgestemd wordt het beeld gemaakt.

De reguliere beeldprijs is vanaf € 275,-, maar je betaalt per shoot altijd voor minimaal twee beelden in één situatie (opstelling). De kosten voor een opdrachtgever per shoot zijn dus € 550,-. Wil je vaker beelden van Photo a la carte dan is één situatie, dus twee beelden, al mogelijk vanaf € 425,-.

Binnen een situatie van 1 uur, onder de voorwaarde dat de lichtopstelling gelijkt blijft, is het mogelijk om een kort filmpje te maken indien dat vooraf door Mooi Echt! is goedgekeurd. Zo’n filmpje kan dan als 1 beeld worden gezien (maximale opnametijd, inclusief klaarzetten lichtopstelling e.d. een half uur) of als 2 beelden (maximale opnametijd inclusief klaarzetten lichtopstelling e.d. 1 uur).

Binnen een week na de shootdatum wordt het beeld digitaal aangeleverd in hoge resolutie via Wetransfer.

De rechten zijn voor onbepaalde tijd volledig afgekocht (in alle redelijkheid, dus niet voor tv-commercials en/of outdoorcampagnes). Het beeld kan dus onbeperkt worden gebruikt. Het mag echter niet worden doorverkocht.

In principe is de opdrachtgever niet bij de shoot aanwezig. Vooraf wordt de situatie helemaal uitgeschreven en afgestemd. De twee beelden die gemaakt gaan worden zijn zo duidelijk omschreven dat aanwezigheid van de opdrachtgever niet nodig is.

De ‘gewone-mensen-modellen’ van Mooi Echt! worden ingezet. Mensen zoals jij en ik die het verhaal van de organisatie geloofwaardig over kunnen brengen. Geen George Clooneys en Jullia Robertsen dus, maar wel mensen die het goed doen op beeld en bij de situatie passen.

Op één shootdag combineren we diverse situaties voor verschillende opdrachtgevers waardoor alle voorbereidings-, productie- en modellenkosten worden gedeeld door de verschillende opdrachtgevers van die shootdag. Dit zorgt ervoor dat we onze tarieven zo laag mogelijk kunnen houden.

In 2019 is er iedere tweede en iedere vierde vrijdag van de maand een shootdag. Indien er meer vraag is worden er extra shootdagen ingepland.

Ja, indien een opdrachtgever dit wenst kan het abonnement worden ingezet voor verschillende organisaties. Zo is een abonnement voor bij voorbeeld reclamebureaus enorm interessant.

Photo a la carte is interessant voor iedere organisatie die haar verhalen op authentieke wijze wil vertellen. Doordat er verschillende situaties per maand gekocht kunnen worden is het zowel voor organisaties die veel beeld nodig hebben als voor organisaties die minder beeld nodig hebben interessant. Hoe meer beeld er nodig is, hoe voordeliger het wordt om voor een abonnement te kiezen in plaats van het inkopen van losse situaties.