brand logo

BETAALBARE FOTO'S VOOR JOUW ORGANISATIE
unieke beelden mét modellen

Tarieven en voorwaarden

Creëer betaalbare en unieke foto’s voor jouw organisatie met Photo a la carte. De beeldprijs is vanaf € 275,-, maar je betaalt per shoot altijd voor minimaal 2 beelden in 1 situatie/opstelling (zie ‘Wat krijg je per beeld’). De minimale kosten voor een opdrachtgever per shoot zijn dus € 550,-.

Wat krijg je per beeld voor € 275,-?

In samenspraak met de opdrachtgever wordt een situatie geschetst:

 • Per situatie is een uur beschikbaar;
 • In een situatie worden (minimaal) 2 beelden geschoten (situatie kost dus € 550,-);
 • Een situatie wordt op 1 locatie (in de Randstad van Nederland een openbare locatie (binnen of buiten), een huis, een school een kantoor of een winkel) gefotografeerd waarbij de lichtopstelling tussen beeld 1 en 2 niet wijzigt;
 • Per situatie zijn maximaal 3 modellen beschikbaar welke op basis van de situatie, in combinatie met de situaties van de andere opdrachtgevers die dag, door Mooi Echt! worden gekozen;
 • De rechten zijn voor onbepaalde tijd volledig afgekocht (in alle redelijkheid, dus niet voor tv-commercials en/of outdoorcampagnes). Het beeld kan dus onbeperkt worden gebruikt. Het mag echter niet worden doorverkocht.

Tarieven en mogelijkheden

Er wordt dus altijd minimaal per 2 beelden (dus 1 situatie) betaald. Opdrachtgevers kunnen per shoot ‘los’ 1 of meerdere situaties inkopen. Ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Er zijn twee mogelijke abonnementen:

 • 2 beelden per maand
  Iedere maand kan de opdrachtgever 2 beelden (dus 1 situatie) laten schieten. Normaal kost 1 situatie € 550,- in de abonnementsvorm betaalt een opdrachtgever € 475,- per situatie. In het pilotjaar wordt een abonnement aangegaan voor het aantal resterende maanden. Situaties kunnen niet worden meegenomen naar een volgende maand.
 • 4 beelden per maand
  Iedere maand kan de opdrachtgever 4 beelden (dus 2 situaties) laten schieten. Normaal kost 1 situatie € 550,- in de abonnementsvorm betaalt een opdrachtgever € 425,- per situatie. In het pilotjaar wordt een abonnement aangegaan voor het aantal resterende maanden. Situaties kunnen niet worden meegenomen naar een volgende maand.

Bewegend beeld

Binnen een situatie van 1 uur, onder de genoemde voorwaarde dat de lichtopstelling gelijkt blijft, is het mogelijk om een kort filmpje te maken indien dat vooraf door Mooi Echt! is goedgekeurd. Zo’n filmpje kan dan als 1 beeld worden gezien (maximale opnametijd, inclusief klaarzetten lichtopstelling e.d. een half uur) of als 2 beelden (maximale opnametijd inclusief klaarzetten lichtopstelling e.d. 1 uur).

NU EEN BEELD AANVRAGEN